torsdag 25. juni 2009

Dagene rusler av sted på Skjærgården...




Dagene rusler av sted og jeg er stadig å se nede på Skjærgården. Riktignok på baksiden av baren da, skulle tatt seg ut om jeg skulle hengt der hele tiden ellers. Det har skjedd en del forandringer der i år, og sålangt virker det som om det bare har vært positivt. Vi har endelig fått opp de store menytavlene våre som tæntis har skrevet på. Det har blitt fint! Nå er det bare bordnummerene som mangler, så blir alt tipp-topp. Kajan var flink til å skrive, men det gjorde seg med litt ordentlig skrift fra ho tæntis. Det ser jo ut som om vi er proffe!



Det har begynt å strømme på med sommergjester også, og vi selger ganske så mye av Ovnsbakt, urtekryddret laksefilè og bakt potet med skagenrøre og steinbitsrogn. Jeg har ikke fått smakt på det enda, men vi har fått mye skryt av dem. Det ser i alle fall godt ut, og det er ikke bare-bare det heller.



Isbar er også nytt av året, og det skal bli spennende å se hvor mye is som blir solgt der i år. Softis og deilig itailiensk kuleis er noe av det man kan få kjøpt der. Mmm.. Det har jeg i alle fall fått prøvd ut, og det er farlig godt. Nam nam..


2 kommentarer:

  1. *låner profilen til Ole Henrik*

    GLEDER MEG VILT TIL SLUTTEN AV JULI OG MIDDAG PÅ SKJÆRGÅRDEN :D

    klems- anette

    SvarSlett
  2. Så bra! Skjærgården og Ullerøy er klare for besøk ;)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen et lite spor :)