mandag 8. juni 2009

Blåveispiken...

Ja, fylla har skylda.. Noen ganger har den faktisk det... Når man våkner opp til at romvenninna holder på å knekke sammen av latter da er det noe galt vettu. Det gjorde nok ikke saken bedre at jeg så ut som et spørsmålstegn i tillegg. "Hva? Har jeg glemt å ta av meg sminka eller hva er det?" Jeg har bare en ting å si; TEQUILA! 4 tequila etter midnatt er 4 for mye etter midnatt.. Hjemturen gikk om Bakke bro og den slo meg bokstavelig talt rett i bakken. En tur på St.Olavs og de kunne bekrefte at jeg var like rar som før, hverken mer eller mindre. En del uforklarlige og ulogiske skrubbsår, men pytt pytt, jeg har da vært ute en vinternatt før! Noen rare blikk fikk jeg da, men heldigvis var det pent vær på 17. mai og eksamensdagene så det var ikke rart at jeg hadde solbriller på. Jeg prøvde å søke litt trøst hos familien hjemme, det begynte å gjøre litt vondt da alkoholen omsider hadde forlatt kroppen. Mamma syntes ikke veldig synd på meg i og med jeg hadde vært litt over sjarmerende full, og pappa var mest opptatt av at jeg skulle sende bilde. Han hadde vel aldri trodd at datra hans skulle ende opp med blåveis noen gang stakkar.. Jeg fikk et tips etter denne kvelden, ikke prøv å drikk trøndere under bordet, de har alkohol i blodet! Det skal jeg ta til meg så kanskje det går bedre neste gang!

3 kommentarer:

 1. Aww, dakar Ida ...
  Tequilaen er lunefull, tror det er best å la den være for mexicanere. Uansett hvor vant jeg er med alkohol, blir jeg alltid lurt av tequila-shots.

  SvarSlett
 2. Sånn kan det gå når man prøver på det umulige vettu, å drikke bartetroillan under bordet:P Bra blåveisen er forsvunnet nå da;)

  SvarSlett
 3. Skumle broer er det " værste som ær!! "

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et lite spor :)