tirsdag 9. februar 2010

Noen tanker om fremtiden...

Det går mot lysere tider og det er mye man kan glede seg til. Så sant man ikke er student da, da gleder man seg ikke før eksamenstiden er overstått. Jeg gleder meg til å jobbe på Skjærgården igjen. Det ser ut til at den positive utviklingen fortsetter i år, og jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang igjen. Det blir nok lange dager og mye hardt arbeid, men da er det godt at vi er han egen isbar å kjøle oss ned i. Jeg gleder meg til softis med sjokoladestrø og nattbad etter lange arbeidsøkter. 
Hyggelige gjester og positive forandringer. 
En jobb som gir så mye godt tilbake.
Det skal bli en 
spennende sommer!

Jeg har tenkt til å fortsette med matprosjektet mitt. Kanskje jeg kan dra litt nytte av å jobbe sammen med to gode kokker og lære meg nye tips og triks i matverden. Her er et bilde av makrellfangsten fra i fjor. Da lærte bestemor meg hvordan jeg skulle koke makrell.
Personlig må jeg si at stekt makrell 
brødskive med sirup er best, 
men det er morsomt og lære nye ting. 

 
Morsom bestemor
Tidligere har jeg gitt utrykk for min store redsel for både edderkopper og kuer. (Jada, jeg vet det heter kyr, men er man fra Ullerøy så sier man det bare slik. Lenge leve dialekt). Jeg har på ingen måte tenkt til å bli venn med de store kjelleredderkoppene som kravler og kryper inn i stua både vår og høst, det blir for skummelt. Men jeg har tenkt til å kanskje kurere min ku-skrekk. Jeg er vel redd for dem bare fordi jeg ikke har vært så mye sammen med dem. 

Jeg mener, hva galt kan dem gjøre? 
Tråkke meg på toa? 
Raute så jeg skvetter? 

Vel, jeg har vokst opp med hester, så hvorfor skal jeg være så redd for de pokkers kuene? Nei, her er det bare til å brette opp ermene og sette i gang prosjekt 
"Ida skal lære seg og elske kuer". 
Ønsk meg lykke til, vær så snill. Når jeg har vært skeptisk i snart 22 år, så skal det vel litt til før man blir kurert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et lite spor :)