lørdag 8. august 2009


Liten, men søt. Dette er Sigurd. En kastrert hannkatt som har levd i 7 gode år, og som fortsatt har det ganske så godt. Liker seg best i toppen av et tre når det er hunder på besøk, og ser helst at det ikke er noen på besøk i det hele tatt. Er skeptisk av natur, og særlig til nye damer i huset. Heller ikke særlig glad i vann, og holder seg derfor langt unna badet. Sitter trofast i gangen og venter til man har pusset tennene. Har en lei uvane med å måtte tisse en gang mellom 4 og 7 på natten. Ikke alltid like moro for eierne som ligger i dyp koma rundt den tiden.

Ellers veldig søt og snill, kosete som bare det. Elsker å ligge i sengene til familien, og ser helst at han får ta hele senga for seg selv. Det er jo han som er sjefen. Blir ekstra glad når familien sier "er Sigurd melkepus" og går mot kjøleskapet. Kan noen triks, men ikke så glad i å røpe dem her og nå.

Noen ganger har far i huset lyst til å sende Sigurd i en Norgespakke opp til Trondheim, når Sigurd blir altfor innpåsliten og kosete, men det har ikke skjedd enda. Har en strålende hukommelse, og koser Ida med en skeptisk mine når hun kommer hjem på besøk fra Trondheim. Etter den beskjedne hilsingen på trappen bruker han som regel å følge etter Ida som en klegg, vet jo aldri hvor lenge hun blir hjemme. Heldigvis har hun vært hjemme en god stund nå, så hun får lov til å ligge alene om natten. I disse sommertider kryr det av flått, og merkelig nok så får ikke Sigurd lov til å ligge så mye i sengen som han gjør om vinteren. Men det gjør ikke noe, for det er nok av nattskift å ta om sommeren, så mye mus æ gett..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et lite spor :)