I år som i fjor har det blitt en runde med
rosettbakkels her på gården.
-og i år som i fjor så ble det like mange kaker.
Røra er ikke så voldsomt stor, men den er tydeligvis evigvarendes..
Like overraskende hvert eneste år..
Etter å ha stekt et par dusin kaker kan du såvidt se det i bollen.
Det tar sin tid, men det er en tradisjon og tradisjoner er til for å holdes.
Så da står man der da, time etter time og dypper i røre og i smult.
Det er ikke så mange som lager slike rosettbakkels lenger, i hvertfall ikke som jeg vet om.
Da blir det ekstra stas å gi bort noen kaker til familie og venner.
Skal innrømme at jeg lot være å halvere oppskriften med vilje i år,
-det er jo så moro å pakke inn og gi bort.
For å få ekstra sprø og gode kaker kan man sette de inn i
ovnen et par minutter før servering.
Dryss over litt melis og server gjerne med litt is ved siden av.
En tålmodighetsprøve å lage de fra bunnen av, men veldig godt når man endelig er ferdig.
Ha en riktig god søndag!
Hei!
SvarSlettSå koselig blogg du har:)
Fin søndag til DEG!
Klem fra
Lotta