fredag 2. juli 2010

Sommeren er herlig!

Dagene går og jeg har rukket å ha ferie i 3 uker allerede. Det føles ikke slik, det er stadig vekk noe som skjer her på gården. Luking, dyrepass og flyttelass, det er mye som skal ordnes med. Litt etter litt kommer vi i ordning, og nå begynner det å bli riktig så koselig her. Vi har luket i hagen og fått et fint blomsterbed utenfor trappa. Det tok meg en hel dag å få det i orden, men så ble det fint til slutt da. Jeg har ikke så stor greie på blomster og slikt enda, men med litt hjelp fra mamma, mormor, bestemor og Tove så lærer jeg mer for hver dag som går. Det er mye jobb å holde hus og hage i orden, men det føles så når alt er fint rundt her. 


Kattepusene leker og koser seg i det fine været. Det ser ut til at de stortrives her på Brandstorp.
Livet er herlig for små kattepuser. De slipper stress og mas, kan bare ligge i solen og slappe av. Vi andre får stå på og holde Norge i gang. Nå er det jobben som kaller. 

Vi snakkes på Skjærgården!

1 kommentar:

  1. Hei, Ida!
    Du har virkelig laget mye flott og smakfullt på bloggen din. Imponert! Riktig god sommer til deg og dine også! Hilsen fra Marianne, Tore og Balder som er har ferie på Sørlandet.

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen et lite spor :)