søndag 9. mai 2010

Mmm.. middagstips!

Dette er et kjempegodt middagstips til helgekosen som jeg fikk av Ellen. 
Jeg har laget retten to ganger og jeg elsker den allerede. 
Jada, det ser kanskje litt trist ut på bildet uten salat og pynt, 
men jeg glemte helt å fotografere første gangen jeg lagde den. 

Kyllingform
  • 4 kyllingfilet deles i 3 deler og stekes
    (jeg deler de i litt mindre biter)
Saus
  • 3 dl fløte
  • 115 gram melange
  • 3 ss kikkoman soyasaus
  • 1,5 ss tørket knust grønn pepper
  • 1,5 ss dijon-sennep
Smelt smør i en kjele og tilsett resten av ingrediensene. Kok opp sausen og ha opp i kyllingen. Avkjøl den, og la den trekke ett døgn i kjøleskapet

Stekes i ildfastform med revet ost på toppen.  
Ca 225 grader i 15-20 minutter. 
Serveres med frisk salat og ris
(eller hjemmelaget potetstappe.. nam nam)

1 kommentar:

  1. han som fikk den første gang.... :D10. mai 2010 kl. 22:03

    Hei og hopp :)

    Det er flere som elsker den retten der merker jeg... Veien til en manns hjerte gjennom magen sa du? Neihhhhh, vettu hva! :P Den er rett og slett rett gjennom kyllingretten den.... :D Takk for god mat!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen et lite spor :)